
- Tarih: 18 Mart 2021
- Yazar:
TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ORHANGAZİ ŞUBESİ GENEL KURULA GİDİYOR
Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şube Başkanı Emrullah Akçay yaptığı açıklamada derneğimizin 6.olağan genel kurulu 20 mart cumartesi Günü saat 14 de dernek lokali önünde Genel Başkanımız sayın Şükrü Boyraz ,ilçe protokolü ,engelliler ,ailelerin katılımıyla yapılacaktır dedi.
Akçay 3 dönem 9 yıllık görev sürem boyunca engellilerin toplum içerisinde yer edinmeleri, sosyalleşmeleri, haklarının bilgilendirilmesi ,danışmanlık hizmeti medikal malzeme ihtiyaçlarının anında karşılanması ,kamu kurumlarındaki işlerinin takibi ,konusunda yardımcı olduk.
Bu süreçte Genel başkanımız ilçe kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, hayırsever vatandaşlarımız, Orhangazi halkımız ve ilçe basınımız hep yanımızda olmuştur.
Akçay;
İlçemizde yaşayan 3130 engelli kardeşimizi temsil ve hizmet etmenin sorumluluğu ver zorluğunun yanında görevimi severek yapmanın mutluluğu her şeye değer dedi.
Genel başkanımız, üyelerimiz ve yönetici arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda yeniden göreve devam kararı aldık.
Yapılacak genel kurulun üyelerimiz ve Orhangazi için hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.