TSD GENEL BAŞKANI SN. BOYRAZ' DAN MİLAS' A ZİYARET!
  • Tarih: 18 Ağustos 2022
  • Yazar:

TSD GENEL BAŞKANI SN. BOYRAZ' DAN MİLAS' A ZİYARET!

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ve Genel Sekreteri, aynı zamanda İBB Meclis üyesi Yılmaz Demirel, Derneğin Milas Temsilciliği’ni ziyaret ederek ilçemizde de bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Genel Başkan Şūkrū Boyraz ve Genel Sekreter Yılmaz Demirel, ilçemizde yaklaşık 2,5 yıldır birçok etkinlik ve proje ile engellilere yönelik farkındalık oluşturma, engellileri sosyalleştirme ve birçok engelliye medikal malzeme teminiyle faaliyette bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Milas Temsilciliğini ziyaret edip yönetim kadrosuyla dernek binasında bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Milâs’taki engellilerin sorunları, izlenebilecek çözüm yollarına yönelik önemli bir görüşme gerçekleştirildi.
Genel Başkan Boyraz ve Genel Sekreter Demirel, Milas Temsilciliği’nden sonra Milas Kent Konseyi Başkanı Serap Türker, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ile biraraya geldiler.
Gerçekleşen ziyaretlerin ardından Genel Başkan Boyraz ve Genel Sekreter Demirel, Milas Temsilcisi Hüsnü Tevşi ve de yönetim kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler:

,